Copyright 2012 - 2020 © Dienst Opleidingen

Wie zijn wij?

Dienst Opleidingen is dé onderwijsinstelling binnen de publieke sector. Met een ruim aanbod aan branche-erkende beroepsopleidingen, praktijkgerichte cursussen en vaardigheidstrainingen zorgen we ervoor dat je een specialist kan worden en blijven binnen gemeentelijke organisaties.

Onze docenten en trainers zijn praktijkervaren specialisten en juristen die hun carrière bij de gemeente hebben voortgezet in het beroepsonderwijs. Ons opleidingscentrum (800 m2) in de Rotterdamse Maastoren is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto (Q-Park). Uniek voor Nederland zijn onze audiovisuele praktijkruimten, die voorzien zijn van 4K-camera’s en microfoons. In de praktijkruimten van Dienst Opleidingen worden realistische trainingen verzorgd als Controlerend huisbezoek en Gespreksvaardigheden.

Daarnaast verzorgen we in-house coaching en (maatwerk)opleidingen voor gemeenten en het bedrijfsleven.

Dienst Opleidingen heeft geen winstoogmerk. Ons uitgangspunt is dat actuele kennis voor iedereen binnen de sector toegankelijk moet zijn. Dit zorgt ervoor dat werken binnen de publieke sector aantrekkelijk is voor wie carrière wil maken en garandeert kwalitatieve dienstverlening voor burgers.

Robert Stravers

Hoofd Opleidingen

Rob de Jongh

Trainer

Marina Sapulette

Trainer en coach

Aschwin Schneider

Office Manager